Advies op locatie

Slechte akoestiek komt overal voor, om maar eens wat voorbeelden te noemen in kantoortuinen maar ook vergaderzalen, productiehallen, kantines, lokalen en in restaurants. Bij slechte akoestiek zeggen mensen dat het ‘geluid hard klinkt’ in een bepaalde ruimte, of dat het er zo ‘galmt’. Mensen die regelmatig in zulke ruimtes moeten werken, klagen over concentratieverlies, vermoeidheid en irritatie.

Advies op locatie

Wij nemen telefonisch contact met u op om de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Na dit gesprek kan één van onze akoestisch specialisten bij u langs op locatie om desgewenst onderzoek te doen naar de ruimtes, de mogelijkheden te bespreken en een nagalmmeting uit te voeren.

Nagalmmeting

Slechte akoestiek in een ruimte is objectief vast te stellen. Je meet de zogeheten ‘nagalmtijd’. De meting voeren we uit door middel een geluidsmeter en een ruisbron. De ruisbron is een grote speaker die de ruimte vult met geluid. De meting zelf neem weinig tijd in beslag, zodat er ook in meerdere ruimtes gemeten kan worden.

Uitwerking

De uitwerking kan door een do speciaal ontwikkeld programma snel worden berekend. Deze resultaten bespreken wij graag met u en zoeken graag gezamenlijk naar een gewenste oplossing. Wij gebruiken hiervoor ons rekenprogramma, samples en productbladen.

Advies

Na ons bezoek gaan wij de besproken gegevens uitwerken in een offerte met daarin de mogelijke oplossing voor uw probleem. Wij kunnen u de oplossingen inclusief montage aanbieden en vermelden in de offerte de besproken resultaten.

Levering en montage

Bij opdracht leveren wij u de materialen uit of komen de oplossing bij u monteren. Ons montageteam is zeer ervaren in het monteren van de oplossingen en doen dit snel en netjes.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden over een bezoek op locatie. Een van onze adviseurs gaat graag met u in gesprek. Vraag nu gratis advies aan.